سلامت

سلامت

بهترين چاي‌هاي سلامتي كدامند؟

بهترين چاي‌هاي سلامتي كدامند؟

بعد از آب، چاي بيشترين نوشيدني مصرفي جهان است. به غير از ايفاي نقش يك نوشيدني تازه، چاي داراي چندين ماده شيميايي است كه طبق مطالعات ممكن است مزاياي بهداشتي زيادي را در بر داشته باشند. چاي سبز و عصاره‌هاي آن براي همه چيز از بهبود سلامت، افزايش سلامت رواني و افزايش روحيه، تا از دست دادن وزن و حفظ سلامت پوست مفيد است.به گفته كارشناسان تغذيه و رژيم غذايي، چاي سبز ممكن است باعث كاهش تري گليسريد، كلسترول و LDL (كلسترول بد) شود، در حالي كه HDL (كلسترول خوب) را افزايش مي‌دهد. بررسي مطالعات نشان مي‌دهد كه نوشيدن چاي سبز مي‌تواند به جلوگيري از ديابت نوع ۲ كمك كند و خطر ابتلا به چاقي را كه منجر به ديابت مي‌شود، كاهش دهد.در واقع، خطر ابتلا به ديابت نوع ۲ در افرادي كه روزانه بيشتر از ۶ فنجان چاي سبز مي‌نوشند نسبت به آنهايي كه كمتر از يك فنجان در هفته مصرف مي‌كنند ۳۳ درصد كمتر است. همچنين مطالعات نشان مي‌دهند كه كاتچين فراوان در چاي سبز، به كاهش درد مفاصل و التهاب همراه با آرتريت روماتوئيد كمك مي‌كند.

 

بيشترين شهرت چاي سبز به دليل خواص تقويت‌كننده سلامت آن است، اما چاي سياه نيز به سلامتي كمك مي‌كند و حدود ۷۵ درصد از مصرف چاي در جهان را تشكيل مي‌دهد. به گفته كارشناسان، مصرف منظم چاي سياه ممكن است به كاهش خطر ابتلا به حمله قلبي كمك كند. تحقيقات همچنين نشان مي‌دهد كه چاي سياه مي‌تواند باعث تقويت استخوان‌ها و كاهش خطر ابتلا به سنگ كليه در زنان شود.نوشيدن چاي سياه و سبز به دليل كافئين موجود در آنها، درجه هوشياري ذهني را بالاتر مي‌برند. طبق گفته موسسه ملي سرطان، مصرف چاي ممكن است به كاهش خطر يا كند شدن پيشرفت سرطان كمك كند، اگر چه در اين زمينه تحقيقات بيشتري لازم است. چاي سياه و سبز همچنين ممكن است خطر بيماري پاركينسون و در زنان، خطر ابتلا به سرطان تخمدان را كاهش دهد.مزاياي بهداشتي چاي: نوشيدن چاي كه حاوي هيچ چربي، سديم يا قند نيست (تا زماني كه شما آن را اضافه نكنيد)، يكي از بهترين انتخاب‌هاي نوشيدني است كه مي‌توانيد انجام دهيد. مردم اغلب ممكن است چاي‌هاي سياه و سبز بنوشند، اما چاي‌هاي ديگري نيز وجود دارند كه در عين خاصيت شفابخشي مي‌توانند لذت‌بخش باشند. به عنوان مثال، چاي زنجبيل و نعناع (به صورت تازه يا خشك) باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش مي‌شود. بسياري از افراد چاي بابونه را نيز به عنوان آرام كننده اعصاب، شب‌ها قبل از خواب مي‌نوشند. 

 

برخي از محبوب ترين انواع چاي عبارتند از:چاي سبز-چاي سياه-چاي اولانگ (نوعي چاي چيني رول شده)-چاي ترش-چاي سفيد-چاي كوهي-چاي به-چاي ميوه‌اي-چاي آويشن-چاي بابونه. چه گرم و چه سرد، راه هاي زيادي براي تهيه و همچنين چند روش شگفت‌انگيز براي استفاده از چاي وجود دارد:چاي دلخواه خود را با گياهان، ادويه جات، گياهان دارويي، ميوه ها و ساير مواد مخلوط كنيد.از چاي دم كرده براي رقيق كردن آب ميوه ها استفاده كنيد.عطر و طعم اضافي را به كمك يخ هاي طعم دار به چاي خود اضافه كنيد. پخت انواع كيك و كلوچه با چاي را هم امتحان كنيد، طعمش عالي است.

 بهترين چاي‌هاي سلامتي كدامند؟


برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۹:۵۴ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

۶ جايگزين گوشت براي گياه‌خواران!

۶ جايگزين گوشت براي گياه‌خواران!

دوست داريد كه كمتر گوشت بخوريد ولي نگران هستيد كه زود گرسنه شويد و يا بدن‌تان دچار كمبود انرژي شود؟ در اينجا براساس توصيه‌هاي يك متخصص تغذيه و گياه‌خواري، شش ماده غذايي كه هم به شما احساس سيري مي‌دهد و هم انرژي مورد نياز بدن شما را فراهم مي‌كند، معرفي مي‌كنيم. توجه: در مورد كودكان، بدون توصيه پزشك، هيچگاه ساير مواد غذايي را جايگزين گوشت نكنيد. ۱- صد گرم عدس معادل يك عدد استيك گوشت: مهم‌ترين خاصيت گوشت براي بدن، تامين پروتئين، روي و آهن است. بزرگ‌ترين نگراني كساني كه مايل هستند مصرف گوشت را كنار بگذارند، كمبود پروتئين است. فقط در صورتي كه دچار سوتغذيه جدي باشيد اين نگراني قابل قبول است، چون ۳۰ درصد از پروتئين، از منابع پروتئين گياهي تامين مي‌شود. نكته مهم آن است كه تغذيه خود را تغيير دهيد و چيزهايي كه ساير مواد غذايي، براي بدن فراهم مي‌كنند را بشناسيد. حبوبات يكي از سه منبع اصلي تامين پروتئين براي بدن هستند. مثلا عدس، نخود، نخودفرنگي، باقالي و سويا. جالب است بدانيد كه ۱۰۰ گرم عدس پخته از نظر پروتئين معادل ۱۰۰ گرم استيك گوشت است.
 
۲- برنج، حاوي مقدار زيادي پروتئين: طبق نظر متخصصين تغذيه، حذف گوشت از وعده هاي غذايي، به هيچ وجه خطري بابت كمبود پروتئين ندارد. به جاي گوشت از ساير گروه‌هاي مواد غذايي غني از پروتئين، از جمله غلات، مي‌توانيد بهره ببريد. مانند گندم، برنج، ذرت و جو. مصرف حدود ۳۰ تا ۴۵ گرم غلات در هر وعده غذايي، براي تامين پروتئين كافي است.۳- گردو مفيد براي ماهيچه‌ها: ماهيچه‌ها، موها، ناخن‌ها،... پروتئين‌ها براي براي كاركرد صحيح بدن ضروري هستند. اگر دلتان مي‌خواهد گوشت را از وعده‌هاي غذايي حذف كنيد، بايد منابع ديگري براي تامين انرژي بدن پيدا كنيد. روغن‌هاي گياهي، سومين گروه مواد غذايي حاوي بيشترين پروتئين هستد. مثلا مغز گردو، بادام، فندق و تخم كتان. در هر ۱۰۰ گرم از اين مغزها، ۲۱ گرم پروتئين وجود دارد.۴- تخم‌مرغ، داراي خاصيت سيركنندگي به اندازه گوشت: كساني كه گوشت زياد مصرف مي‌كنند و مايل هستند مصرف آن را قطع كنند، تخم‌مرغ نه‌تنها پروتئين لازم را تامين مي‌كند، بلكه روي و آهن مورد نياز بدن را نيز فراهم مي‌كند و نيز به مدت طولاني شما را سير نگاه مي‌دارد. دو عدد تخم‌مرغ حاوي ۱۳ گرم پروتئين است كه معادل يك عدد استيك است و البته طبخ تخم‌مرغ بسيار ساده‌تر از گوشت است.
 
۵- گوشت گياهي غني به اندازه گوشت حيواني: از زماني كه گياه‌خواري رايج شده است، توليدكنندگان و فروشگاه‌ها، محصولاتي شبيه گوشت عرضه مي‌كنند كه فقط از مواد گياهي تهيه شده است. با مصرف اين محصولات گياهي، به جاي گوشت، هيچ نگراني بابت كمبود پروتئين در بدن نخواهيد داشت.۶- سبزي‌هايي كه بيش از گوشت حاوي آهن هستند: گوشت‌ها مخصوصا گوشت قرمز، علاوه بر پروتئين به خاطر داشتن آهن و روي مورد توجه هستند. افرادي كه از كمبود آهن و كم‌خوني رنج مي‌برند وليكن مايل نيستند گوشت مصرف كنند، لازم است كه پنج بار در روز ميوه و سبزيجات مصرف كنند. متخصصان تغذيه معتقد هستند كه در سبزيجات، روي و آهن راحت‌تر از گوشت، يافت مي‌شود. اسفناج، برگ چغندر، لوبيا سبز و انواع كاهو ها غني از آهن هستند.

برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۹:۲۵ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

چطور از ادويه‌ها بيشتر استفاده كنيم؟

چطور از ادويه‌ها بيشتر استفاده كنيم؟

ما هميشه به دنبال راه‌هايي براي تازه كردن دستور العمل‌هاي استاندارد هستيم كه به خانواده‌ها كمك كنيم از طعم‌هاي تكراري خسته نشوند. گياهان و ادويه‌جات همان چيزي هستند كه شما نياز داريد. با ادويه‌ها به قدر كافي آشنا نيستيد؟ پس اين مطلب را دنبال كنيد:سير: اگر شما به دنبال انرژي و اشتياق بيشتر هستيد، از پودر سير يا سير تازه كمك بگيريد. عطر و طعم خوب اين ماده با بسياري از غذاها سازگار است، بدون اينكه كالري و يا سديم بدن را بالا ببرد. به دنبال يك سس عالي با طعم سير هستيد؟ انواع آن را مي‌توانيد در اينترنت سرچ كنيد.فلفل (فلفل قرمز خيلي تند): براي اضافه كردن يك طعم تند به وعده غذايي خود (و بهبود وضعيت متابوليسم تان)، كمي‌از فلفل را امتحان كنيد. طعم فلفل مي‌تواند  به ميان وعده‌هايي مانند پاپ كورن طعمي‌ بي‌نظير ببخشد و حتي آن را از نمك بي‌نياز كند. فلفل‌ها نسبتا تند هستند، بنابراين نياز نيست بيش از حد از آنها استفاده كنيد. با استفاده از اين ادويه خوش طعم به انواع غذاهاي خود جان ببخشيد.

 

ادويه مخلوط: اگر دائم به دنبال ادويه‌جات فصلي هستيد تا نياز خود را رفع كنيد، سعي كنيد ادويه مخلوط را به لته صبح‌تان و يا به يك كاسه ماست بدون چربي اضافه كنيد. اين كار شما را به يكي از مشتريان دائمي ‌اين ادويه تبديل مي‌كند. يا مثلا، با پاشيدن فقط  كمي‌از آن به همراه اندكي شكر قهوه‌اي يا عسل، مي‌توانيد يك عطر و طعم خوش و بدون كالري را به انواع سس و غذاهاي خود اضافه كنيد.دارچين:اگر به دنبال غذا‌هاي راحت فصل هستيد، مي‌توانيد از دارچين كمك بگيريد. افزودن اين ادويه خوش طعم، معطر، گرم و تند به بلغور جو دوسر و برش‌هاي سيب، بي آنكه كالري اضافي داشته باشد، به آنها عطر و مزه‌اي بي‌نظير مي‌بخشد. اين ادويه حتي با غذاهاي خوش طعمي ‌مانند گوشت و برنج نيز هماهنگي دارد. براي نمونه مي‌توانيد پلو دارچين و يا سوپ جو با طعم دارچين را امتحان كنيد. نعناع: نعناع گياهي خوشمزه و فوق‌العاده است كه در يك لحظه به وعده غذايي شما طراوت مي‌بخشد (چه به شكل تازه و چه خشك شده). يكي از محاسن اين سبزي اين است كه به خاطر طعم و مزه بي نظيرش تقريبا با بسياري از سالادها، سس‌ها و غذاها همخواني دارد. براي دست يافتن به انواع دستورالعمل براي استفاده از اين سبزي بي‌نظير مي‌توانيد از اينترنت كمك بگيريد.

 چطور از ادويه‌ها بيشتر استفاده كنيم؟


برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۸:۵۵ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

۴ باور نادرست درباره ترك سيگار!

۴ باور نادرست درباره ترك سيگار!

۱. تصور اشتباه: اگر بيش از ۵ سال سيگار كشيده باشيد، ترك سيگار هيچ فايده‌اي ندارد :بسياري از افرادي كه سال‌هاي سال است سيگار مي‌كشند، تصور مي‌كنند آسيب‌هاي ناشي از سيگار كشيدن به مرحله‌اي رسيده‌اند كه ترك سيگار ديگر هيچ كمكي به آن‌ها نخواهد كرد. با اين‌حال، پزشكان بسيار تلاش كرده‌اند تا اين تصور اشتباه را اصلاح كنند. واقعيت اين است كه هرچه سيگار كشيدن زودتر متوقف شود، براي فرد بهتر است. اما اگر سيگار دير هم ترك شود، باز هم اين شانس به ريه‌ها و قلب داده مي‌شود كه وضعيت بهتري پيدا كنند. اگر حدودا ۵ سال است كه سيگار مي‌كشيد، بايد بدانيد كه ترك سيگار به‌طور قابل توجهي خطر مواجهه شما با حمله‌هاي قلبي را كاهش مي‌دهد. در بسياري از موارد، با گذشتن ۱۵ سال از ترك سيگار، خطر مواجهه با حمله‌هاي قلبي به اندازه افرادي كه هرگز سيگار نكشيده‌اند، پايين مي‌آيد.
 
۲. تصور اشتباه: استفاده از سيگارهاي «سبك» (light) مي‌تواند ترك سيگار را به تعويق بيندازد يكي از ترفندهاي رايج در ميان افراد سيگاري‌اي كه قصد ترك سيگار را دارند ولي مي‌خواهند كه اين كار را به تعويق و تاخير بيندازند، استفاده از سيگارهاي سبك است. درواقع، اين ترفند فقط به مقدار ناچيزي شانس ترك سيگار را بيشتر مي‌كند. البته اين نكته را هم بايد در نظر داشت كه استفاده از اين سيگارها در بعضي از موارد نيز هرگز به ترك سيگار منجر نمي‌شود. فرقي ندارد كه توليدكنندگان سيگار چه ادعاهايي را مطرح سازند، چون درنهايت سيگارهاي سبك نيز حاوي همان ميزان از تركيبات مضر در سيگارهاي معمولي هستند. درواقع، مساله در مورد سيگارهاي سبك فقط به طعم و عطر تنباكو برمي‌گردد، نه محتواي تركيباتي آن. يكي از مطالعات American Journal of Public Health نشان مي‌دهد كه استفاده از اين سيگارها حتي شانس شروع دوباره سيگار كشيدن را بيشتر مي‌كنند. ۳. تصور اشتباه: سيگار كشيدن گاه‌به‌گاه، مجاز و بي‌ضرر است :يكي از اظهارات رايج در ميان افرادي كه با ترك سيگار مشكل دارند، اين است كه آنان فقط «گاه‌به‌گاه» و «تفنني» سيگار مي‌كشند. با اين‌ حال، متخصصان مي‌گويند كه فرضا اگر چنين ادعايي صحت داشته باشد، باز هم چيزي از مضرات سيگار كم نمي‌كند. واقعيت اين است كه حتي وارد شدن مقادير كمي از نيكوتين به بدن، به رگ‌هاي خوني آسيب مي‌رساند و حتي شانس لخته شدن خون را هم بيشتر مي‌كند. 
 
۴. تصور اشتباه: سيگار كشيدن به مديريت استرس كمك مي‌كند : انتخاب سيگار به‌عنوان شيوه‌اي براي مديريت استرس شايد در كوتاه‌مدت تسكين‌بخش باشد، اما در درازمدت مي‌تواند شما را به سيگار كشيدن وابسته كند و اين كار را به يكي از عادت‌هاي روزانه در زندگي شما بدل سازد. نيكوتين، تعادل ميان دو ماده شيميايي مهم در مغز، يعني دوپامين و نورآدرنالين، را تغيير مي‌دهد. وقتي كه سطح اين تركيبات شيميايي در مغز به‌ واسطه نيكوتين تغيير كند، فرد مي‌تواند تسكين استرس و افزايش لذت را احساس كند. با اين‌ حال، اين وضعيت اصلا ارزشي ندارد، چون مغز سريعا به اين لذت برآمده از دريافت نيكوتين عادت مي‌كند و هر روز دريافت نيكوتين بيشتري را براي به‌ وجود آوردن احساس لذت از شما طلب خواهد كرد. درنتيجه مي‌بينيد كه اين روند هيچ حاصلي جز وابسته شدن به سيگار و نيكوتين نخواهد داشت. 

برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۸:۲۹ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

پيشگيري از خشك شدن لب‌ها در سرما

پيشگيري از خشك شدن لب‌ها در سرما

ترك‌خوردگي و خشكي لب‌ها در زمستان، يكي از علائم سرماي شديد هوا است و در اين حالت بعضي از افراد حتي با كمك محصولات نرم‌كننده لب نيز نمي‌توانند مشكل خودشان را برطرف كنند. اين درحالي است كه داشتن لب‌ها سالم و زيبا از اهميت ويژه‌اي براي بسياري از افراد برخوردار است. در مقايسه با پوست ديگر بخش‌هاي بدن، لب‌ها اساسا لايه‌هاي سلولي بسيار نازكي دارند كه كراتينوسيت ناميده مي‌شوند و لب‌ها را خصوصا نسبت به كم‌آبي آسيب‌پذير مي‌كنند. همچنين لب‌ها فاقد لايه خاصي به نام استراتوم كورنئوم (stratum corneum) هستند كه در پوست بدن وجود دارد و حاوي مولكول‌هاي چربي خاص مانند سراميدها است كه از پوست در مقابل كم‌آبي محافظت مي‌كنند. با توجه به همين دلايل است كه كاهش آب و رطوبت در لب‌ها ۳ برابر سريع‌تر از پوست ديگر قسمت‌هاي بدن اتفاق مي‌افتد. موقعيت‌هاي آب‌وهوايي بحراني چه‌طور لب‌ها را خشك مي‌كنند؟ موقعيت‌هاي آب‌وهوايي بحراني براي لب‌ها (مانند هواي سرد)، نوعي واكنش التهابي موضعي را در لب‌ها تحريك مي‌كنند. اين التهاب، از دست دادن رطوبت را افزايش مي‌دهد و به شكل‌گيري آسيب‌هاي سلولي در لب‌ها منجر مي‌شود. همين وضعيت، لب‌ها را ترك‌خورده و پوسته‌پوسته مي‌كند و اين علائم حتي مي‌توانند به پوست بالايي و زيرين لب‌ها نيز گسترش پيدا كنند. يكي از بهترين راه‌ها براي پيشگيري از اين اتفاق، ايجاد لايه محافظتي مصنوعي روي لب‌ها با كمك محصولات نرم‌كننده و مرطوب‌كننده است. اين محصولات به محافظت از لب‌ها كمك مي‌كنند و آسيب‌پذيري آن‌ها را در برابر موقعيت‌هاي آب‌وهوايي بحراني كاهش مي‌دهند. 
 
مرطوب‌سازي لب‌ها چه نقشي در جلوگيري از بروز تبخال‌ها ايفا مي‌كند؟  وقتي كه ويروس هرپس نهفته و خاموش دوباره فعال شود، تبخال‌ها مي‌توانند دوباره نمايان شوند. موقعيت‌هاي آب‌وهوايي بحراني مانند سرما يا گرماي بيش از حد هوا و همچنين وزش باد خشك و سرد، مي‌توانند لب‌ها را كم‌آب كنند و به آن‌ها صدمه بزنند، در حالي كه اشعه‌هاي UV خورشيد نيز ويروس را از وضعيت نهفته و خاموش بيرون مي‌آورند. با اين‌ حال، اگر آب‌رساني به لب‌ها و مرطوب‌سازي آن‌ها به‌ درستي انجام بگيرد، شانس ملتهب شدن و ترك‌خوردگي لب‌ها كاهش مي‌يابد و لب‌ها در مقابل عوامل محيطي تشديدكننده تبخال، مقاومت بيشتري از خودشان نشان خواهند داد. چرا حفظ رطوبت لب‌ها در زمستان مهم است؟ در طول زمستان، ما در معرض تماس با سرماي شديد هوا و بادهاي سرد و خشك قرار مي‌گيريم. اين موقعيت‌هاي آب‌وهوايي بحراني، اساسا مي‌توانند باعث شكل‌گيري التهاب در لب‌ها و همچنين از بين بردن رطوبت طبيعي در آن‌ها شوند. به همين دليل است كه حفظ رطوبت لب‌ها در زمستان، اهميت ويژه‌اي پيدا مي‌كند. افراد مبتلا به تبخال نيز مي‌توانند از طريق حفظ رطوبت لب‌ها، مانع از تشديد مشكلات خودشان شوند و همچنين روند بهبودي را سريع‌تر كنند. 

برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۸:۰۲ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

ماسك معجزه‌گر گوجه‌فرنگي براي داشتن پوستي زيبا

ماسك معجزه‌گر گوجه‌فرنگي براي داشتن پوستي زيبا

گوجه‌فرنگي يك خوراكي عالي براي پوست است. اين ماده خوراكي سرشار از انواع ويتامين‌ها و مواد معدني گوناگون مثل ويتامين A، ويتامين C و ويتامين E  همراه با آهن و پتاسيم است. تمامي اين مواد مغذي كمك مي‌كنند تا پوست شما به بهترين حالت تغديه و تقويت شوند. خوردن گوجه‌فرنگي مي‌تواند از پوست‌تان در مواجهه با تشعشعات خورشيدي محافظت كند و آن را جوان و شاداب نگه دارد. علاوه بر اين، گوجه‌فرنگي مملو از ليكوپن است كه اين تركيب يك آنتي‌اكسيدان عالي در جلوگيري از پيري زود‌رس و سرطان پوست است. صرف‌نظر از مصرف خوراكي گوجه‌فرنگي به دليل خواص بسيار زياد اين ماده طبيعي مي‌توانيد از آن به عنوان يك ماسك مفيد براي پوست‌تان استفاده كنيد. علاوه بر اين، به دليل تركيبات خاص و ويژه گوجه‌فرنگي استفاده از آن براي هر نوع پوستي مناسب است. در ادامه مطلب امروز با چند دستور تهيه ماسك گوجه‌فرنگي آشنا خواهيد شد.
 
۱- ماسك گوجه‌فرنگي و ليمو: استفاده از اين ماسك براي افرادي توصيه مي‌شود كه تمايل به برطرف كردن لكه‌ها و روشن كردن رنگ پوست خود دارند. در حقيقت، هم گوجه‌فرنگي و هم ليمو قابليت روشن و سفيد كردن پوست شما را دارند.مواد لازم:- گوجه‌فرنگي رسيده ۱عدد كوچك- آب‌ليمو تازه يك‌دوم قاشق چاي‌خوري. طرز تهيه:
ابتدا گوجه‌فرنگي را كمي خرد كنيد و در مخلوط‌كن بريزيد تا كاملا نرم و يكدست شود. سپس آب‌ليمو و گوجه‌فرنگي را با هم مخلوط كنيد و با استفاده از يك پنبه آن را به تمامي سطح پوست صورت‌تان بزنيد. بگذاريد ماسك ۱۰ تا ۱۵ دقيقه روي صورت‌تان بماند و بعد با آب سرد بشوييد. با استفاده از يك حوله نرم و تميز صورت‌تان را خشك كنيد و با چند قطره روغن زيتون پوست‌تان را مرطوب كنيد.۲- ماسك گوجه‌فرنگي و عسل: مي‌توانيد براي رفع خستگي پوست و درخشنده‌تر كردن آن از اين ماسك عالي استفاده كنيد. صرف‌ نظر از خواص بي‌نظير گوجه‌فرنگي عسل هم خواص بسيار زيادي براي پوست دارد.مواد لازم:- گوجه‌فرنگي رسيده ۱عدد كوچك- عسل يك قاشق غذا‌‌خوري. طرز تهيه:گوجه‌فرنگي را در مخلوط كن بريزيد تا نرم و يكدست شود. سپس عسل را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كاملا با هم تركيب شوند. مخلوط را به صورت‌تان بماليد و بگذاريد براي مدت زمان ۱۵ دقيقه روي پوست‌تان بماند. بعد از گذشت مدت زمان لازم آن را با آب سرد بشوييد و صورت خود را خشك كنيد.
 
۳- ماسك گوجه‌فرنگي و خيار: اين ماسك به طرز معجزه‌آسايي پوست‌تان را جوان و شاداب مي‌كند. خيار يك آب‌رسان عالي براي پوست شما است. هر دو اين مواد طبيعي پوست‌تان را تقويت كرده و منافذ بيش از حد باز شده روي آن را فشرده و بسته مي‌كند. ۹۵ درصد خيار متشكل از آب است و مصرف آن براي افرادي كه پوست‌هاي چربي دارند بسيار مناسب است. مواد لازم:- گوجه‌فرنگي رسيده ۱عدد كوچك- ۴/۱ خيارطرز تهيه:يك‌چهارم ۱ عدد خيار را كاملا شسته و همراه با گوجه‌فرنگي داخل مخلوط‌كن بريزيد تا كاملا يكدست شوند. سپس مخلوط را به آرامي و به شكل حركت دايره‌وار به صورت‌تان بماليد. بگذاريد ۱۵ دقيقه ماسك روي صورت‌تان بماند و بعد آن را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد. ۴- ماسك گوجه‌فرنگي و روغن‌زيتون: استفاده از اين ماسك براي افرادي كه پوست‌ خشكي دارند بيشتر توصيه مي‌شود. روغن زيتون پوست‌تان را كاملا نرم و لطيف مي‌كند. مواد لازم:- گوجه‌فرنگي رسيده ۱عدد كوچك- روغن زيتون ۱ قاشق چاي‌خوري . طرز تهيه:گوشت يا پالپ گوجه‌فرنگي را گرفته و در مخلوط‌كن بريزيد تا كاملا آبكي شود. سپس روغن زيتون را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كاملا با هم تركيب شوند و آن را روي صورت‌‌تان بماليد. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ماسك را با آب‌گرم پاك كنيد و با يك حوله نرم و تميز پوست‌تان را خشك كنيد.

برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۷:۳۵ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

طرز تهيه پيتزا حبوبات براي گياه‌خواران!

طرز تهيه پيتزا حبوبات براي گياه‌خواران!

پيتزا جزو غذاهاي بسيار محبوب در سراسر جهان، خصوصا در ميان كودكان و افراد بدغذا است. خيلي از خانواده‌ها به دليل اين‌كه گمان مي‌كنند پيتزا جزو غذاهاي فست‌فودي و ناسالم محسوب مي‌شود، از خريد يا تهيه آن در منزل تا حد ممكن خودداري مي‌كنند. اين در حالي است كه شما مي‌توانيد با فراهم‌آوري مواد اوليه سالم و ساده، پيتزايي بسيار مغذي در منزل تهيه كنيد و با اين كار نه‌تنها يك غذاي سالم روي ميز خود داشته باشيد، بلكه بچه‌ها را هم به مصرف تركيبات غذايي مفيدي مانند سبزيجات و حبوبات تشويق كنيد و عادت دهيد. پيتزاي سبزيجات و حبوبات، غذايي با كالري متوسط و فيبر فراوان است كه مي‌تواند گزينه خوبي براي افراد گياه‌خوار هم باشد. ريزمغذي‌هاي موجود در اين غذا باعث افزايش قدرت سيستم دفاعي بدن هم مي‌شوند. مواد لازم براي ۶ نفر : نان آماده و پفكي پيتزا ۲ عدد ، لوبيا قرمز يا سياه پخته يك ليوان ،فلفل دلمه‌اي قرمز نصف ليوان ،سير خردشده يك حبه متوسط ،پودر فلفل چيلي يك قاشق غذاخوري ،نمك يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري ،آرد ذرت به مقدار كم ،پنير موزارلا يك ليوان ،گوجه‌فرنگي بدون پوست و تخمه و خردشده ۲ عدد متوسط ،برگ پيازچه خردشده ۴ عدد ،زيتون سياه خردشده يك‌چهارم ليوان ،قارچ بخارپز، خردشده و ريزشده ۴ قاشق غذاخوري . 
 
طرز تهيه: براي آماده‌سازي اين غذا، ابتدا فِر را با حرارت بسيار كم روشن كنيد و در آن را ببنديد تا فضاي داخلي فِر كمي گرم شود. تا گرم شدن فِر در كاسه گود و بزرگي لوبياها، فلفل‌ها، سير ونمك را به‌خوبي با همديگر تركيب كنيد و آن‌ها را با تهِ چنگال كمي فشار دهيد تا مواد داخل ظرف لِه شوند. حالا آرد ذرت را روي خميرهاي پيتزا بپاشيد و ابتدا يك لايه از مايع لوبيا روي پيتزاها بكشيد و سپس گوجه، پيازجه، زيتون و قارچ‌ها را روي ساير مواد بريزيد. نوبت قرار دادن پنير موزارلا روي اين پيتزا به سليقه شما بستگي دارد.يعني مي‌توانيد پنير را روي نان پيتزا قرار دهيد و سپس ساير مواد را اضافه كنيد يا اين‌كه بعد از چيدن تمام مواد روي خمير پيتزا، پنير موزارلا را روي سطح تمام مواد بپاشيد. بعد از آماده شدن پيتزاها كافي است كه آن‌ها را حدود ۸ دقيقه داخل فِر حرارت دهيد تا علاوه بر ذوب و طلايي شدن پنير، نان پيتزا هم كمي قهوه‌اي و پخته شود. قبل از سِرو پيتزاها، هر كدام را به ۳ قسمت مساوي تقسيم كنيد. ارزش تغذيه‌اي: هر يك برش از اين پيتزا حاوي ۳۱۶ كيلوكالري انرژي:  ۸ گرم چربي (۴ گرم چربي اشباع)-۶ گرم فيبر-۴۶ گرم كربوهيدرات-۱۴ گرم پروتئين-۱۴۰ ميكروگرم فولات-۱۷ ميلي‌گرم كلسترول-۳ گرم قند-۱۱۳۶ واحد بين‌المللي ويتامين A
 ۷ ميلي‌گرم ويتامين C-۱۸۶ ميلي‌گرم كلسيم- ۳ ميلي‌گرم آهن- ۷۲۹ ميلي‌گرم سديم- ۳۲۸ ميلي‌گرم پتاسيم است.-ضمن اين‌كه مي‌تواند ۳۵ درصد از نياز روزانه بدن به فولات و ۲۳ درصد به ويتامين A را هم تامين كند. 

برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۷:۱۰ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

آنچه زنان بايد درباره معاينات پزشكي بدانند!

آنچه زنان بايد درباره معاينات پزشكي بدانند!

كولپوسكوپي (Colposcopy)، نوعي روش بررسي ساده است كه دركلينيك‌ها نيز به انجام مي‌رسد. در اين روش، پرستار يا پزشك از كولپوسكوپ استفاده مي‌كنند تا از طريق نور انداختن و بزرگ‌نمايي بتوانند ديد بهتري نسبت به دهانه رحم به‌ دست بياورند. آنان در اين مرحله مي‌توانند از راه‌حل‌هاي متفاوتي براي بررسي عادي بودن وضعيت دهانه رحم كمك بگيرند. اگر هم در اين روند با سلول‌هاي ناهنجار مواجه شوند، قطعا بيوپسي يا نمونه‌برداري را انجام خواهند داد. اين روند اصلا دردناك نيست، اما مي‌تواند ناخوشايند باشد. پس اگر باز هم احساس ترس و نگراني شديد داريد، حتما اين مساله را با پزشك يا پرستار در ميان بگذاريد. پس از پايان اين مرحله، بافت‌هاي نمونه‌برداري‌شده براي ادامه بررسي به مرحله بافت‌شناسي (histology) مي‌رسند. بافت‌شناسي چيست؟ در اين مرحله، بافت‌هاي نمونه كوچك زير ميكروسكوپ بررسي مي‌شوند. اين بررسي به پاتولوژيست اجازه مي‌دهد تا وجود هر گونه از سلول‌هاي پيش‌سرطاني را مورد ارزيابي قرار بدهد. سلول‌هاي پيش‌سرطاني، نئوپلازي داخل اپتليال (CIN) ناميده مي‌شوند كه در سه گروه CIN۱، CIN۲ و CIN۳ قرار مي‌گيرند. 
 
آيا به درمان نياز دارم؟ اگر بيوپسي شما وجود CIN۲ يا CIN۳ را نشان بدهد، اين شانس كم وجود دارد كه اگر اين سلول‌ها بدون درمان باقي بمانند، مي‌توانند به حالت سرطاني برسند. درنتيجه پزشكان معمولا انجام دادن درمان‌هاي لازم را براي حدف اين سلول‌هاي ناهنجار توصيه مي‌كنند. به چه نوع درماني نياز دارم؟ بيشتر سلول‌هاي ناهنجار با كمك Loop diathermy يا Large Loop Excision of the Transformation Zone (LLETZ) درمان مي‌شوند. در Loop diathermy، سلول‌هاي ناهنجار با كمك نوعي سيم نازك الكتريكي حذف مي‌شوند. البته اين روند با بي‌حسي موضعي (تزريق تركيب بي‌حس‌كننده به دهانه رحم) انجام مي‌گيرد. در ضمن، اين مرحله نيز مانند پاپ‌اسمير هيچ دردي ندارد و حدود ۱۰ دقيقه طول مي‌كشد. پس از پايان اين درمان ممكن است كه كمي درد عضلاني داشته باشيد و استراحت كامل در طي يك روز مي‌تواند مشكل شما را به‌خوبي برطرف كند. با سپري كردن اين يك روز نيز مي‌توانيد بدون هيچ مشكلي فعاليت‌هاي روزانه خودتان را از سر بگيريد. البته براي كاهش خطر ابتلا به بيماري‌ها و عفونت‌ها، بايد به مدت ۳ هفته از رابطه زناشويي پرهيز كنيد.
 
 احتمال مشاهده ترشحات در فاصله چند هفته پس از اين مراحل عادي است، ولي دوره قاعدگي شما بايد در زمان هميشگي و طبق روال عادي آغاز شود. امروزه شيوه‌هاي درمان ديگري مانند ترموكوآگولاسيون (thermocoagulation) نيز وجود دارند كه با بي‌حسي موضعي همراه هستند و به نتايج و اثرات مشابه با ديگر شيوه‌هاي رايج منجر مي‌شوند. نتيجه چه خواهد شد؟ اين درمان در ميان ۹ نفر از هر ۱۰ نفر به نتيجه موثر ختم مي‌شود. البته ممكن است كه شما به تجديد آزمايش پاپ‌اسمير طي يك فاصله شش‌ماهه نياز داشته باشيد تا مطمئن شويد كه همه سلول‌هاي ناهنجار كاملا حذف شده‌اند.چطور مي‌توانم خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم را كاهش بدهم؟ - آزمايش پاپ‌اسمير را انجام بدهيد. - سيگار نكشيد. زناني كه سيگار مي‌كشند، اساسا شانس ابتلا به سرطان دهانه رحم را بيشتر مي‌كنند. 

 


برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۰۳:۲۹ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

اين خطاهاي رايج تغذيه‌اي، بيمارتان مي‌كنند!

اين خطاهاي رايج تغذيه‌اي، بيمارتان مي‌كنند!

يبوست: به اندازه كافي آب نمي‌نوشيد :افرادي كه با مشكل يبوست مواجه هستند و به‌ سختي اجابت مزاج مي‌كنند، به‌طور خودكار به اين فرضيه فكر مي‌كنند كه يبوست از نشانه‌هاي كمبود فيبر در رژيم غذايي است. با اين‌كه چنين فرضيه‌اي صحت دارد، اما نبايد فراموش كرد كه يبوست از نشانه‌هاي كم‌آبي بدن و عدم مصرف آب به اندازه كافي نيز هستد. متخصصان مي‌گويند كه هم فيبر و هم آب براي منظم نگه داشتن تحركات روده ضروري هستند. فيبر، آب را جذب مي‌كند و درنتيجه عبور مدفوع از روده‌ها را راحت‌تر مي‌سازد. پس اگر با مشكل يبوست مواجه هستيد، مصرف آب را افزايش بدهيد و در كنارش حتما مواد غذايي سرشار از فيبر مانند غلات سبوس‌دار، ميوه خشك، لوبيا و مغزهاي خام را به رژيم غذايي خودتان اضافه كنيد. 
 
ترك‌خوردگي در گوشه دهان: كمبود آهن : وقتي كه ترك‌خوردگي‌ها و بريدگي‌هاي كوچك در گوشه‌هاي دهان به‌وجود مي‌آيند، با پديده استوماتيت آنگولار (Angular stomatitis) مواجه هستيد. اين مشكل مي‌تواند از نشانه‌هاي كمبود آهن در بدن باشد يا عفونت‌هاي پوستي قارچي و باكتريايي را نشان بدهد. در صورت مواجهه با اين مشكل، ابتدا از تركيبات مرطوب‌كننده لب استفاده كنيد ولي اگر پس از يك هفته بهتر نشديد يا حتي مشكل شما تشديد شد، حتما نزد پزشك برويد. كمبود انرژي يا خستگي زياد: زياده‌روي در مصرف قندها :افرادي كه روزانه ميزان زيادي از كربوهيدرات‌هاي پيچيده (مانند قندها) را مصرف مي‌كنند، همواره در معرض اين خطر قرار دارند كه انرژي خودشان را به‌طور ناگهاني از دست بدهند. دليلش اين است كه قندها ابتدائا سطح انسولين را در بدن افزايش مي‌دهند، اما اُفت قند خون در ادامه مي‌تواند انرژي را به‌صورت ناگهاني كم كند. 
 
بيشتر افراد، درك اشتباهي از اين حالت دارند و براي مقابله با كمبود انرژي به مصرف هرچه بيشتر منابع قندي روي مي‌آورند. درواقع، در چنين شرايطي به‌جاي مصرف خوراكي‌هاي قندي، بايد از خوراكي‌هايي مانند موز و مغزهاي خام استفاده كنيد تا بتوانيد قند خون را هرچه سريع‌تر به وضعيت پايدار برسانيد و سطح انرژي خودتان را بالا ببريد. بيش از حد به دفع ادرار نياز پيدا مي‌كنيد: كم‌آب شدن بدن : بيشتر ما در اين وضعيت فكر مي‌كنيم كه قضيه مي‌تواند هر چيزي باشد، به غير از كم‌آب شدن بدن. درحالي كه پُر شدن مثانه سريعا به مغز اطلاع مي‌دهد كه وقت دفع ادرار رسيده است، اما نياز به دفع ادرار مي‌تواند به دليل بالا رفتن غلظت ادرار به‌واسطه كم‌آب شدن بد نيز اتفاق بيفتد. به‌علاوه، كافئين نيز مي‌تواند همين حالت را ايجاد كند چون گيرنده‌هاي شيميايي درون مثانه را تحت تاثير قرار مي‌دهد، مثانه را تحريك مي‌كند و درنهايت ما را به دفع مكرر ادرار وادار مي‌سازد. البته اثرگذاري كافئين روي همه افراد يكسان نيست و بعضي از افراد بيشتر با اين مشكلات پس از دريافت كافئين مواجه مي‌شوند. 

برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۰۳:۰۲ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

آيا استفاده از ويتامين‌هاي پريناتال براي خانم‌هاي غير باردار هم مجاز است؟!

آيا استفاده از ويتامين‌هاي پريناتال براي خانم‌هاي غير باردار هم مجاز است؟!

پيش از اين‌كه مصرف ويتامين‌هاي پريناتال را شروع كنيد، حتما در اين مورد با پزشك خودتان مشورت كنيد. اگر قصد داشته باشيد كه باردار شويد، پزشك نيز به احتمال زياد توصيه مي‌كند كه استفاده از ويتامين‌هاي پريناتال را در دستور كار خودتان قرار بدهيد. با اين‌كه شما مي‌توانيد ويتامين‌هاي پريناتال را بدون داشتن نسخه هم خريداري كنيد، اما پزشكان مي‌توانند نوع خاصي را نيز براي شما تجويز كنند. به‌طور كلي، اين زنان با خطر بالاي ابتلا به كمبودهاي مختلف از نظر مواد مغذي و مواد معدني مواجه هستند: زناني كه براي چندمين دفعه باردار مي‌شوند، بارداران كم‌سن و زنان بارداري كه سابقه مشكلات خاص داشته‌اند. بنابراين، اگر در اين گروه‌هاي خاص قرار مي‌گيريد، حتما بايد از ويتامين‌هاي پريناتال استفاده كنيد. پزشكان معمولا به زناني كه شيردهي به نوزاد را انجام مي‌دهند، توصيه مي‌كنند كه مصرف ويتامين‌هاي پريناتال را پس از زايمان ادامه بدهند. ويتامين‌هاي پريناتال مي‌توانند به‌عنوان مكمل براي مادران شيرده عمل كنند، چون اين زنان به مواد مغذي زيادي براي توليد شير نياز دارند. 
 
حتي اگر قصد نداريد كه باردار شويد، همچنان مي‌توانيد از مكمل اسيد فوليك استفاده كنيد. يكي از دلايلش هم اين است كه نيمي از بارداري‌ها همچنان بدون برنامه‌ريزي اتفاق مي‌افتند و زنان از اين طريق مي‌توانند خودشان را براي بارداري آماده نگه دارند. با توجه به اين‌كه مغز و نخاع جنين در اولين مراحل بارداري شكل مي‌گيرند، وجود اسيد فوليك كافي در بدن مادر واقعا حياتي است. زنان در سن باروري نيز به‌طور كلي بايد استفاده از مواد غذايي سرشار از فولات را در رژيم غذايي‌شان جدي بگيرند. آيا زناني كه قصد بارداري ندارند هم مي‌توانند از ويتامين‌هاي پريناتال استفاده كنند؟ ويتامين‌هاي پريناتال به‌طور خاص براي تامين نيازهاي زنان باردار و شيرده طراحي شده‌اند. درواقع، اين محصولات به رفع كمبودهاي تغذيه‌اي در زنان باردار كمك مي‌كنند و براي زناني كه قصد بارداري ندارند، در نظر گرفته نمي‌شوند. 
دريافت بيش از حد اسيد فوليك به‌صورت روزانه مي‌تواند به عوارض ناشي از كمبود ويتامين B۱۲ منجر شود. زياده‌روي در دريافت آهن نيز مي‌تواند مشكل‌ساز باشد و به مشكلاتي مانند يبوست، حالت تهوع و اسهال منجر گردد. متخصصان مي‌گويند كه زياده‌روي در دريافت ويتامين A از طريق منابع مصنوعي، مي‌تواند براي كبد انسان‌ها مسموميت ايجاد كند. 
 
اين نكته را هم بايد در نظر داشت كه دريافت مواد مغذي اساسا بايد از طريق رژيم غذايي انجام بگيرد و افراد نبايد همه چيز را به مصرف مكمل‌ها معطوف كنند. به همين دلايل، بيشتر زنان نبايد بدون تاييديه پزشك براي مصرف ويتامين‌هاي پريناتال اقدام كنند. تصورات اشتباه درباره ويتامين‌هاي پريناتال : بسياري از زنان مدعي هستند كه ويتامين‌هاي پريناتال، اثرات مثبتي براي رشد موها و ناخن‌ها دارند. بعضي از آنان نيز ادعا مي‌كنند كه مصرف ويتامين‌هاي پريناتال نه‌تنها رشد ناخن‌ها و موهاي آنان را سريع‌تر كرده است، بلكه كيفيت موها و ناخن‌هاي اين افراد را هم افزايش داده است. با اين‌حال، گزارش‌هاي معتبر Mayo Clinic نشان مي‌دهند كه چنين ادعاهايي اصلا صحت ندارند و مصرف ويتامين‌هاي پريناتال براي تقويت موها و ناخن‌ها به هيچ نتيجه قابل توجهي منجر نمي‌شود. به‌علاوه، مصرف خودسرانه اين مكمل‌ها بدون مشورت پزشك مي‌تواند با عوارض جانبي مختلفي همراه شود. 

برچسب: سلامتيسم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۰۲:۳۵ توسط:saeed.bp موضوع: سلامتيسم

چت باکس


صفحات وبلاگ

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ]

RSS

POWERED BY
sitearia.ir

اینستاگرامی ها

  دستگاه برش لیزر  /  تور نجف /  دوربین مداربسته بیسیمسئو کار حرفه ای  / تشک بادی /  رزرو هتل /  هتل اسپیناس پالاس / ثبت آگهی رایگان / دستگاه برش لیزر / خدمات نظافتی در مشهد / باربری / بسته بندی لوازم منزل / دانلود بازی اندروید , دانلود نرم افزار اندروید

» کاخ گلستان | جاذبه های گردشگری تهران
» آشنایی با بلغارستان | سفر به زیباترین جاهای بلغارستان
» خط هوایی گردشگری برزیل به ایران راه اندازی شد!
» زری بافی | هنری که از نیاکان برای ما به یادگار مانده!!
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | بر سما یار
» غذاهای رایج تاجیکستان | سفر به تاجیکستان با طعم غذاهای خوشمزه
» بهترین دیزی تهران را کجا بخوریم؟
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | در هوا یا دریا؟؟!!
» آشنایی با اماکن دیدنی موجود در اطراف فروشگاه پارکر لطیفی
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | نوای رنگ ها
» گشت و گذار در هند همراه با امین و هانیه | ( قسمت اول )
» تفریح در پیزا| غرق شدن در زیبایی های ایتالیایی
» اسکی در اروپا، تجربه ای هیجان انگیز همراه آرامش خاطر
» سلفی گرفتن با مومیایی که شاید متعلق به رضا خان پهلوی باشد!
» جاذبه های گردشگری ریکیاویک| بیانی نو از ایسلند زیبا
» اثر هنری ژاپنی در ایران!
» سفر به کرمان | آشنایی با آداب و رسوم مردم کرمان
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | دریاچه سرخ
» دلتابان، شما را به سفری فراموش نکردنی در کیش می برد !!
» نوسان بازار ارز، شامل حال خارجی ها هم شد!
» جزیره هرمز | جزیره سرخ بیرون آمده از آب
» بهترین رستوران های گیلکی معروف تهران
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | قایم باشک
» بهترین غذای دریایی تهران را کجا بخوریم؟
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | بازی خیابانی
» زیباترین هتل های مالت، میزبانی خوب برای اقامتی رویایی
» شهرهای بزرگ و پر جمعیت چین، دیدنی بی نظیر قلب آسیا
» عجیب ترین رستوران های دنیا و طعم بی نظیر غذاهای ملل
» تجربه هیجان انگیز جام جهانی 2018 با تورهای دلتابان
» کرمان گنجینه تاریخ در دوره های مختلف تاریخی
» در زیر شهر اندیمشک چه می گذرد؟!
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | در راستای خورشید
» یزد | شهر نمونه ی گردشگری جهان اسلام
» پروازهای تهران به اربیل از سر گرفته می شوند!
» پیشینه تاریخی شهرستان زهک در استان سیستان و بلوچستان
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | قهوه خانه چینی
» چابهار | نگینی درخشنده در جنوب شرق ایران
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | کلونی
» معرفی نقش اسب کورد در صنعت گردشگری کردستان
» 10 کافه بازی تهران که میشه حسابی خوش گذروند!!
» معرفی فرهنگ بومی سیستان و بلوچستان!!
» بزرگترین منبع آب شیرین دنیا یخ زد!
» قدیمی ترین  پیتزا فروشی های تهران | پیتزا فروشی های قدیمی تهران
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | بزرگترین غار
» خارق العاده ترین قلعه های پنهان اروپا و دنیایی از رمز و راز
» نمایشگاه آثار معمار زندان قصر افتتاح شد!
» دیدنی های لندن در پناه هنر و زیبایی بی نظیر
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | نرمش صبحگاهی
» جیرفت کهن | برگی از کتاب تاریخ ایران زمین
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | جدل آرام