سلامت

سلامت

كالري شمار خربزه

كالري شمار خربزه داراي ويتامينA است، از اين رو درترميم و تجديد سلول هاي بدن نقش دارد. كالري شمار خربزه با داشتن خاصيت ادرارآور بودن در بيماري هاي سنگ كليه و مثانه مفيد است؛ دراين بيماري ها بايد نمك و فلفل كمتر خورده شود. كالري شمار خربزه سرشار از ويتامين هايA ،D وC و سلولز است. كالري شمار خربزه به علت دارا بودن خاصيت مليّن، براي معالجه يبوست تجويز مي شود.خربزه براي اشخاص مبتلا به سل ريوي و كم خوني مفيد است.بيماري استسقاء ( احساس تشنگي دائمي ) را درمان مي نمايد. كالري شمار خربزه به هضم غذا كمك مي كند و رودل را برطرف مي نمايد.خوردن ۸ گرم دم كرده ي پوست خشك شده ي كالري شمار خربزه ، سنگ مثانه را دفع مي كند. كالري شمار خربزه به دليل دارا بودن پتاسيم بسيار مدر بوده لذا باعث دفع مواد زايد و سموم موجود در خون شده و به فعاليت و شستشوي مثانه و كليه‌ها كمك كرده و از احتباس ادرار و سنگ مجاري ادرار ممانعت مي‌كند.

 

كالري شمار خربزه به واسطه آب زياد، مواد قندي را فورا جذب خون كرده به همين سبب باعث بالا رفتن قند خون و رفع خستگي و گرمازدگي مي‌گردد.در ميان مواد قندي و معدني كالري شمار خربزه آنزيم‌هايي وجود دارد كه سرعت هضم غذا را زياد كرده بدين لحاظ در كودكان موجب افزايش اشتها و فعاليت و رشد سلول‌هاي بدن و در سالمندان به فعاليت سلول‌‌هاي دستگاه گوارش و در نهايت رفع سستي و بي‌‌حالي منجر مي‌شود. كالري شمار خربزه به دليل مواد فيبري و به خاطر وجود طعم و اسانس‌هايي كه دارد يك محرك قوي شيميايي براي دستگاه گوارش است لذا بسيار ملين بوده و مصرف آن براي مبتلايان به نقرس، رماتيسم، بواسير و خصوصا براي كساني كه از يبوست رنج مي‌برند، بسيار توصيه مي‌شود. 

 

همچنين اين ميوه تاثير خاصي در تخليه ميكروب و عفونت‌هاي موجود در روده‌ها دارد.وجود ويتامين C موجود در كالري شمار خربزه، موجب جلوگيري از بيماري‌هاي لثه ميشود. ‌ميزان پتاسيم موجود در كالري شمار خربزه براي بيماران مبتلا به بيماري قلبي – عروقي بسيار موثر است و مصرف اين ماده غذايي نقش به سزايي در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و عروقي دارد.پيشگيري از بيماري‌هاي چشمي،‌ جلوگيري از بيماري‌هاي عفوني، ‌از جمله فوايد مصرف كالري شمار خربزه است.‫ كالري شمار ﺧﺮﺑﺰه ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮس را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد و اﻧﺴﺎن ﺗﺮﺳﻮ را ﺷﺠﺎع و دﻟﯿﺮ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ.ﺳﻠﻮل ﻫﺎي ﻣﻐﺰ را ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ.ﻋﻀﻼت ﺑﺪن را ﺗﻘﻮﯾﺖ ، اﺳﺘﺨﻮان ﺑﻨﺪي را ﺗﮑﻤﯿﻞ و ﻣﻮﺟﺐ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ ﺑﺪن ﻣﯽ ﺷﻮد.ﻣﻌﺪه و روده را ﭘﺎك ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ.‫اﻋﺼﺎب را آرام و ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ.


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۴۸:۳۶ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار خاويار

كالري شمار خاويار يك ماده غذايي پرانرژي است كه طعم و بويي بسيار خوشايند دارد. به طور عمده پروتئين موجود در كالري شمار خاويار متشكل از اسيدهاي آمينه آرژنين ، هيستامين ، ايزولوسين ، ليزين و ميتونين است.چربي موجود در كالري شمار خاويار نيز به دو دسته عمده تقسيم مي شود كه عبارتند از "25 درصد كلسترول " و "75 درصد لستين".مصرف كالري شمار خاويار از ابتلا به بيماري افسردگي و بيماري هاي قلبي عروقي پيشگيري مي كند؛ چرا كه در كالري شمار خاويار غلظت اسيدهاي چرب از نوع امگا 3بسيار بالاست.بعلاوه كالري شمار خاويار غني از تركيبي به نام "ctaغير مجاز مي باشدand"است كه نوعي الكل چرب با زنجيره بلند است و در بدن به اسيدهاي چرب تبديل مي شود.اين اسيدهاي چرب به دست آمده در سنتز ميلين (پوشش سلول عصبي) نقش بسزايي ايفا مي كند. به همين دليل مصرف كالري شمار خاويار در سلامت سلول هاي عصبي بسيار موثر است.

 

در كشورهايي كه ماهي و كالري شمار خاويار در عادات غذايي مردم جايگاه ويژه اي دارد، ميزان ابتلا به افسردگي بسيار كمتر از ديگر كشورها است.وجود اسيدهاي چرب" امگا 3 " در خاويار مانع از افزايش كلسترول خون و به دنبال آن باعث پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي مي شود. بعلاوه مصرف كالري شمار خاويار در پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي آرتريت رومائيد (التهاب مفاصل)، بيماري هاي دستگاه گوارش و بعضي از انواع سرطان بسيار موثر است. كالري شمار خاويار از نظر عنصر آهن نيز غني است و به همين دليل مصرف آن در افراد مبتلا به كم خوني ناشي از فقر آهن نيز توصيه مي شود.كالري شمار خاويار خود به تنهايي اشرافي‌ترين صبحانه جهان محسوب مي‌گردد. بسياري آن را به شكل خام و يا همراه با زرده تخم مرغ يا خرده پياز ميل مي‌كنند و گروهي نيز به اندازه نوك قاشقي از آن را همراه با سبزيجات معطر يا قطعه كوچكي از نان و كره مي‌خورند. 

 

بعضي علاقمندان كالري شمار خاويار، آن را سرد و با يك قاشق كوچك و بدون نان ميل مي‌كنند. برخي بوي تند ماهي مانند آن و طعم شورش را بسيار دوست مي‌دارند هرچند طعم و بوي كالري شمار خاويار ممكن است براي بسياري اصلاً خوشايند نباشد.همانگونه كه كالري شمار خاويار سياه در ايران و جنوب روسيه شناخته شده‌تر است، كالري شمار خاويار سرخ در سيبري و خاور دور طرفداران بيشتري دارد. گرچه كالري شمار خاويار سرخ از كالري شمار خاويار سياه ارزانتر است اما طعم و ارزش غذايي آن دست كمي از كالري شمار خاويار سياه ندارد. كالري شمار خاويار سرخ يا سياه را مي‌توان در تمامي فروشگاه‌هاي مواد غذايي روسيه خريداري كرد. در اغذيه فروشي‌ها چند دانه كالري شمار خاويار سرخ بر روي برشي از نان با يك برگ جعفري سرو مي‌شود.


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۴۸:۱۳ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار خامه

كالري شمار خامه و همه انواع لبنيات، به جز شيرهاي استريل و محصولاتي كه به شدت گرما ديده‌انديا اسيدي هستند (مانند دوغ) را بايد در دماي يخچال نگه داشت. حداكثر دماي نگهداري لبنيات، 10 درجه سانتي‌گراد استاگر كارخانه‌اي قصد استفاده از رنگ و اسانس براي توليد كالري شمار خامه‌هاي طعم‌دار داشته باشد، بايد از وزارت بهداشت پروانه توليد بگيرد. در اين حالت، وزارت بهداشت پس از بررسي ويژگي‌هاي سلامت و بهداشت افزودني‌هايي كه قرار است به كالري شمار خامه اضافه شوند، پروانه بهداشتي براي محصول صادر مي‌كند.مردم چطور مي‌توانند از طبيعي بودن يا نبودن افزودني‌هاي موجود در تركيب كالري شمار خامه آگاه شوند؟خيلي ساده و با خواندن برچسب مواد تشكيل‌دهنده روي كالا. روي برچسب مواد تشكيل‌دهنده كالري شمار خامه، حتماً نوشته شده كه مواد اوليه طبيعي براي توليد آن استفاده شده يا افزودني‌هايي مانند رنگ دهنده، طعم‌دهنده و اسانس.

 

چرا برخي از كالري شمار خامه‌ها شل‌تر و برخي سفت‌تر هستند؟ويژگي‌هاي بافتي كالري شمار خامه‌ها شامل شلي و سفتي، احساس دهاني، حس چرب بودن در دهان، كش آمدن، جريان يافتن، قابليت قاشق‌برداري و مالش‌پذيري روي نان، مي‌شوند. تفاوت در اين ويژگي‌هاي بافتي هم به ده‌ها عامل مختلف مانند فرمولاسيون شير اوليه، درصد چربي (هرچه چربي  كالري شمار خامه‌ها بيشتر باشد، سفت‌تر مي‌شوند)، وجود پايداركننده‌هاي احتمالي، فشار و دما و نوع توليد، چگونگي روش پاستوريزه كردن، سرعت بسته‌بندي، سرعت و روش سرد كردن پس از پاستوريزه كردن و... بستگي دارد. تمام اين عوامل مي‌توانند دست به دست هم دهند تا كالري شمار خامه‌ها ويژگي‌هاي بافتي خاصي پيدا كنند.تفاوت كالري شمار خامه‌هاي اسپري‌اي با كالري شمار خامه‌هاي معمولي چيست؟گاهي مي‌توان گاز بي‌اثري را داخل كپسولي با فشار بالا حبس كرد و محصولي مانند كالري شمار خامه، روغن، عطر يا... را هم درون آن كپسول ريخت. در اين صورت با فشار دادن دكمه كپسول و همزمان با خارج شدن گاز، محصول مورد نظر هم از آن خارج مي‌شود. اين كار، كاري لوكس است كه تنوع فروش و سبد خريد مشتري را بالا مي‌برد و از طرفي هم مي‌تواند باعث آسان‌تر شدن انجام برخي كارها مانند استفاده از كالري شمار خامه براي تزئين كيك و شيريني شود.

 

كالري شمار خامه‌هايي كه به صورت اسپري در بازار وجود دارند، نسبت به كالري شمار خامه‌هاي معمولي مزيت يا ضرر خاصي ندارند؛ چون به هر حال محصول نهايي، كالري شمار كالري شمار خامه است. كالري شمار خامه قناديبه نظر شما محصولات كالري شمار خامه‌مانندي كه با پايه سفيده تخم‌مرغ در قنادي‌ها تهيه مي‌شوند، مي‌توان خامه دانست؟نه، همان‌طور كه گفتم، كالري شمار خامه يكي از فرآورده‌هاي شير است نه سفيده تخم‌مرغ، البته براي مصارف قنادي مي‌توان كالري شمار خامه قنادي را خريد و به صورت خالص آن را زد و حالت حجم‌پذيري به آن داد يا آن را با محصولات ديگري مانند سفيده تخم‌مرغ براي افزايش حجم، تركيب كرد ولي اين كار درستي نيست زيرا تركيب كالري شمار خامه با چنين موادي باعث تغيير ويژگي‌هاي بافتي و طعم آن مي‌شود. اين كار از نظر بهداشتي مشكلي ندارد اما به طور حتم كيفيت فرآورده را پايين مي‌آورد.

 

به نظر شما كالري شمار خامه را چطور بايد نگهداري كرد؟بايد حتماً در دماي يخچال نگه داشت. همه انواع لبنيات، به جز شيرهاي استريل و محصولاتي كه به شدت گرما ديده‌اند يا اسيدي هستند (مانند دوغ) را بايد در دماي يخچال نگه داشت. حداكثر دماي نگهداري لبنيات، 10 درجه سانتي‌گراد است.فساد كالري شمار خامه را چطور مي‌توان تشخيص داد؟امكان اكسيد شدن چربي كالري شمار خامه در اثر باز شدن بسته‌بندي آن وجود دارد. معمولاً تغيير طعم و بوي كالري شمار خامه به صورت تلخ و ترش شدن از راحت‌ترين روش‌هاي پي بردن به فساد آن است؛ فسادي كه باعث به مخاطره افتادن سلامت مصرف‌كننده مي‌شود. كالري شمار خامه حاوي آب، املاح، ويتامين‌ها و پروتئين نيز است و مي‌تواند به شدت به وسيله ميكروب‌ها فاسد شود، بنابراين بهتر است كالري شمار خامه‌هايي با بسته‌بندي‌هاي كوچك‌تر بخريد و آن‌ها را پس از باز شدن درشان سريع مصرف كنيد.


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۱۳:۲۶ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار چيپس

كالري شمار چيپس در آمريكا متولد شد . اما پدري داشت به نام سيب زميني سرخ شده كه اولين بار دراواخر قرن 18 به وسيله شخصي به نام توماس جفرسون در آمريكا معرفي شد؛ البته خود او آن را از پاريس برده بود. در اوايل قرن 19 ، كالري شمار چيپس سيب زميني سرخ شده به تدريج محبوبيت پيدا كرد تا جايي كه وارد فهرست غذايي رستوران ها شد.يكي از شبهاي زمستان سال 1853 در رستوران درياچه ماه در ساراتوگاي ايالت نيويورك شخصي همراه شام، سيب زميني سرخ شده كالري شمار چيپس سفارش داد. پس از دريافت غذا اين شخص كه ظاهراً كوريليوس وندربيلت نام داشت؛ با اعتراض به اين كه كالري شمار چيپس سيب زميني ها خوب سرخ نشده اند  كالري شمار چيپس و چندان ترد نيستند آنها را به آشپزخانه پس فرستاد. 

 

جورج كرام، سرآشپز رستوران كه از اين انتفاد حسابي عصباني شده بود براي تمسخر ، كالري شمار چيپس سيب زميني ها را به نازكي كاغذ بريد به شدت به آنها نمك زده، دوباره سرخشان كرد و محصول را به اين خيال كه غيرقابل خوردن است سر ميز وندربيلت برد؛ اما دستپخت كرام به جاي يك غذاي بي مصرف، يك شاهكار از آب درآمد و به همين راحتي، كالري شمار چيپس اختراع شد.صاحب رستوران درياچه ماه به زودي اين خوراكي را وارد فهرست غذاي خود كرد . چندي بعد كرام براي خود رستوراني باز كرد كه سيب زميني نازك سرخ شده را به شهرت رساند. كرام اسم اين اختراع را به ياد رستوران اول كالري شمار چيپس ساراتوگا گذاشت( كالري شمار چيپسChips جمعChip به معني ورقه و لايه نازك است) به اين ترتيب نام كالري شمار چيپس به طور رسمي وارد ادبيات غذايي شد و به زودي رستوران هاي ديگر نيز شروع به عرضه آن كردند.اما اين ويليام تاپندون از اهالي اوهايو بود كه براي اولين بار كالري شمار چيپس سيب زميني را از رستوران به مغازه هاي خواربار فروشي برد . 

 

در سال 1895 او فروش كالري شمار چيپس را به خواربار فروشي هاي محل شروع كرد و وقتي كارش گرفت، طويله اش را به اولين كارخانه كالري شمار چيپس سيب زميني دنيا تبديل كرد . كم كم مصرف كالري شمار چيپس آنقدر زياد شد كه در اولين سالهاي قرن بيستم چند شركت و كارخانه بزرگ، براي توليد انبوه آن بنا كردند. امروزه كالري شمار چيپس سيب زميني در شكلها، مزه ها و ماركهاي مختلفي توليد و عرضه مي شود كه بعضي از آنها به جاي ورقه هاي سيب زميني از قطعه هاي ريز به هم پيوسته آن استفاده مي كنند.راستي فكر مي كنيد اگر در آن شب سرد ، كورپليوس وندربيلت مشكل پسند، هوس سيب زميني سرخ كرده نمي كرد، يا جورج كرام آشپز انتقاد پذيري نبود، جهان چند سال ديگر در انتظار كالري شمار چيپس باقي مي ماند؟!


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۳۶:۰۱ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار چغاله بادام

اگراهل ميوههاي نوبرانه باشيد يا نباشيد نميتوانيد از طعم و رنگ كالري شمار چغاله بادام، اين ميوه خوشمزه بهاري بگذريد. كالري شمار چغاله بادام كه يكي از پرطرفدارترين ميوههاي بهاري است، همان بادام نارس است، هر چند همه خواص آن را ندارد اما اگر به اندازه خورده شود ميتواند به نوبهخودش مفيد هم باشد. اگر طرفدار كالري شمار چغاله بادام هستيد بد نيست از خواص آن هم با خبر شويد تا در روزهاي باقيمانده بهار با اشتياق بيشتري سراغ آن برويد.سلامت پوست و مو با كالري شمار چغاله بادام : كالري شمار چغاله بادام كلسيم و ويتامينC دارد، البته به مقدار اندك. در گذشته از اين ميوه براي درمان زخم‏هاي گوارشي استفاده مي‏كردند. كالري شمار چغاله بادام منيزيم هم دارد كه در آرامش اعصاب نقش مهمي بازي ميكند. ويتامين E موجود در كالري شمار چغاله بادام براي سلامت پوست و مو هم مفيد است و هر عدد آن حدودا ۵ كالري انرژي دارد. اين ميوه علاوه بر همه اين موارد، تقويتكننده معده است، لثه و ريشه دندان را تقويت ميكند و براي رفع خشكي دهان هم مفيد است.

 

نگران سرطان معده نباشيد: كالري شمار چغاله بادام تركيبات اسيدي ويژهاي دارد كه وجود آنها در معده از آسيب رسيدن به بافت معده و بروز سرطان جلوگيري ميكند. البته اين نكته را درنظر داشته باشيد كه اين ميوه خوش طعم بهاري از نظر ويتامينC كامل نيست. اين باور هم كه كمكالري بودن آن موجب لاغري ميشود اصلا مورد تائيد نيست.عضلاتتان نميگيرد!اگر كالري شمار چغاله بادام را به اندازه بخوريد و نكات بهداشتي در مورد شيوه مصرف آن را رعايت كنيد ميتوانيد از فوايد مهم آن مثل جلوگيري از گرفتگي عضلات بهرهمند شويد. اين ميوه سبز رنگ كه در واقع بادام كال و نارس است سرشار از كلروفيل است. كلروفيل در بدن ما در مسير كانال گوارشي به توليد منيزيم كمك بسياري ميكند. منيزيم هم در كاهش گرفتگي عضلات نقش موثري دارد. بنابراين خوردن به اندازه و متعادل كالري شمار چغاله بادام تا اندازهاي ميتواند به بهبود گرفتگي عضلات شما كمك كند.چغاله رسيده را بخوريد!بهطور كلي مواد مغذي ميوه كال و نارس بادام كمتر از رسيده آن است و از نظر كلسيم، آهن و بهطور كلي املاح معدني نسبت به بادام رسيده در سطح پايينتري قرار دارد. 

 

كالري شمار چغاله بادام  افراد را در برابر بيماريهايي مثل پوكي استخوان، افزايش كلسترول، كمخوني و چسبندگي رودهها محافظت ميكند اما تا وقتي كال است اين ويژگيها را ندارد.زياد نخوريد كالري شمار چغاله بادامهايي كه مقداري تلخي دارند حاوي مقدار بسيار كمي اسيدسيانيدريك به علاوه تركيبي از سم خطرناك سيانور هستند. بنابراين بهتر است در خوردن اين نوبرانههاي بهاري خوشمزه احتياط كنيد چون مصرف زياد آنها احتمال مسموميت بهدنبال دارد.حصبه در كمين شماست كالري شمار چغاله بادام با وجود همه خوشمزگياش اگر نشسته و آلوده باشد احتمال ابتلا به بيماريهاي عفوني گوارشي از جمله حصبه و مسموميتهاي غذاييرا بهدنبال دارد. بيماري حصبه نوعي عفونت باكتريايي است كه از طريق مصرف آب يا غذاي آلوده ميتواند به انسان منتقل شود. البته اين حالت در كودكان و افراد بالاي ۶۰ سال رايجتر است. عوارض اين بيماري شامل كاهش شديد آب و املاح بدن، سوراخ شدن رودهها، خونريزي دستگاه گوارش، عفونت استخوان و بالاخره هپاتيت است


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۳۰:۵۶ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار چغندر

كالري شمار چغندر سبزه‌اي است خوردني. كه ريشه آن كلفت و گوشتي است و پخته آن از اغذيه لذيذ و شيرين است و برگ كالري شمار چغندر و خود آن را در آشها و بوراني‌ها داخل مي‌كنند و نيز كالري شمار چغندر را در تغذيه حيوانات بكار مي‌برند و از نوعي از آن قند و الكل مي‌سازند. سبزيي است خوردني با ريشه بزرگ. گياهي دوساله كه در سال اول برگهاي گسترده دارد و ريشه آن اندوخته قندي مي‌سازد و در سال دوم ساقه گلدار آن تشكيل يافته اندوخته را بمصرف مي‌رساند.ساكارز در برگهاي بزرگ كالري شمار چغندر در هنگام روز در برابر نور ساخته مي‌شود و شب به ريشه رفته در آنجا ذخيره مي‌شود و طبقات متوالي ريشه ضخيم مي‌گردد. رنگ ريشه‌هاي كالري شمار چغندر ممكن است زرد يا سفيد يا سرخ تيره باشد. 

 

نام گياهي كه بيخ و ريشه آن كه در زيرزمين رشد مي‌كند انواع گوناگون ريز و درشت و كم شيريني و پرشيريني دارد و نوع معروف آن كالري شمار چغندر قند است كه در كارخانه‌ها بمصرف تهيه قند مي‌رسد و تفاله يا ملاس اين نوع كالري شمار چغندر را در تغذيه حيوانات مصرف مي‌كنند يا بجاي كود در پاره‌اي از كشاورزيها بكار مي‌برند و گونه ديگرش كالري شمار چغندر معمولي است كه از پخته آن روستائيان و بعضي اهالي شهرستانها تغذيه مي‌كنند و خام آن را نيز بمصرف تغذيه حيوانات علفخوار مي‌رسانند. كالري شمار چغندر داراي پروتئين – چربي – ويتامينهاي A، B1، B2، B3 و C – مواد ازته – مواد قندي و املاح معدني چون فسفر، كلسيم و آهن است. كالري شمار كالري شمار چغندر را از قديم مي شناختند و حتي در حدود چهار قرن قبل از ميلاد با خواص درماني آن آشنا بوده و از آن استفاده مي كردند. 

 

كالري شمار چغندر دو نوع است: يك نوع آن كالري شمار چغندر معمولي است به رنگ بنفش تيره و يا قرمز (لبو) و نوع ديگر آن كالري شمار چغندر قند است و به رنگ زرد روشن كه اين كالري شمار چغندر به مقدار بسيار زياد در نقاط مختلف دنيا براي استفاده از شكر آن، كشت مي شود. كالري شمار چغندر، گياهي است با برگهاي پهن و درشت يا برگهاي مخروطي شكل كه از آن به همراه ديگر سبزيجات در آش يا خورش استفاده مي كنند، گاهي هم آن را به همراه ماست مصرف مي كنند. كالري شمار چغندر خوب آن است كه زياد در خاك نمانده باشد زيرا چغندري كه زياد رسيده باشد سفت مي شود. چغندر پير معمولاً گردني باريك دارد و شيارهايي روي آن به وجود مي آيد. كالري شمار چغندر خام، عسل گياهي است و خداوند بعد از عسل، شفا را در كالري شمار چغندر قرار داده است، بر همين اساس مي توان به ارزش كالري شمار چغندر پي برد. براي آنكه پوست كالري شمار چغندر پخته به آساني كنده مي شود، بايد وقتي گرم است از آب گرم بيرون آورده و درون آب سرد قرار دهيد تا به راحتي پوست آن جدا گردد.


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۲:۰۳:۰۹ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار چاي

كالري شمار چاي سياه كه پراستفاده ترين كالري شمار چاي در دنياي غرب است، در واقع همان كالري شمار چاي سبز است كه برگهايش را بيشتر خشك ميكنند، و اين كار باعث ميشود طعم و رنگ آن تغيير كند اما آيا مي دانيد همين خواص كالري شمار چاي سياهي كه هر روز دم مي كنيد و نوش جان مي كنيد داراي فوايدي بسيار زيادي است؟ برگ كالري شمار چاي، داراي كلسيم، منيزيم، سديم، پتاسيم، پيگمان هاي فلاونيك، بازهاي پوريك، تئوفيلين، ويتامين، كلروفيل، تانن و كافئين است.چاي از تشكيل لخته هاي خوني در سرخرگ هاي اصلي جلوگيري مي كند. پلاك ها در واقع تركيبي از چربي خطرناك و كلسترول هستند.محققان هلندي به اين نتيجه رسيدند كه فالونوئيد داخل كالري شمار چاي سياه باعث كاهش LDL - كلسترول بدخون  ميشود كه ميتواند منجر به حملۀ قلبي و مغزي شود. علاوه بر آن، مردهائي كه بيش از 4 فنجان كالري شمار چاي سياه در روز مينوشند، نسبت به مرداني كه فقط دو يا سه فنجان كالري شمار چاي سياه در روز مينوشند، به مراتب در معرض خطر كمتري براي سكتۀ مغزي هستند.

 

هر يك فنجان كالري شمار چاي بين 150 تا 200 ميلي گرم فلاوونوئيد دارد. علاوه بر اين ها ميزان فلاوونوئيد موجود در كالري شمار چاي سياه درست به همان اندازه كالري شمار چاي سبز است.نوشيدن كالري شمار چاي سياه در كاهش خطر حمله قلبي موثر است.پزشكان دانشگاه غرب استراليا نيز در يك بازبيني جديد يادآور شدند كه نوشيدن منظم كالري شمار چاي سياه يا كالري شمار چاي سبز مي تواند 11 درصد خطر حمله قلبي و بيماري هاي قلبي را كاهش دهد.متخصصان تغذيه معتقدند كه به لحاظ تحويل آنتي اكسيدان ها، دو فنجان كالري شمار چاي معادل پنج نوبت مصرف سبزيجات يا دو عدد سيب حاوي آنتي اكسيدان ها است. مزاياي كالري شمار چاي به طور چشمگيري به خاطر محتواي فلاوونوئيد آن است. كالري شمار چاي سياه همچنين ميتواند باعث جلوگيري از رشد سرطان شود. محققان دانشگاه روتگرز نشان دادند كه تركيبي بنام TF-2 در كالري شمار چاي سياه باعث ميشود سلولهاي سرطان كولوركتوم (قسمتي از روده) دست به خودكشي بزنند ضمن اينكه اين تركيب تأثيري روي سلولهاي سالم ندارد.

 

كالري شمار چاي سياه ميتواند ميكروبها از جمله ميكروبهائي كه باعث اسهال، ذاتالريه، التهاب مثانه، و عفونتهاي پوستي ميشوند را خنثي كند.از خواص ديگر كالري شمار چاي سياه كمك به جلوگيري از پوسيدگي دندانها، كاهش ميزان كلسترول، تسكين آرتروز ،از بين بردن تبخال و شايد هم كمك به سوختن چربي باشد. نوشيدن مرتب كالري شمار چاي، حافظه را تقويت كرده و راه جديدي براي پيشگيري و درمان آلزايمر است. از خواص كالري شمار چاي مي توان به اين نكات اشاره كرد:  پيشگيري، تسكين علايم و تسريع بهبود سرماخوردگي و آنفولانزا،ضد عفوني كننده و پيشگيري از بوي بد دهان ، پيشگيري و كاهش اثرهاي ديابت نوع دوم ، حفظ تعادل آب و الكتروليت هاي بدن، رفع خستگي و استرس .


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۲:۰۲:۴۹ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار جوجه كباب

كالري شمار جوجه كباب  تازه از جمله غذاهايي است كه از امتيازات متعددي برخوردار است. كالري شمار جوجه كباب را مي توان بصورت هاي سرخ شده، آب پز، كباب كردن، شكم پر و حتي با مواد گياهي و ادويه هاي گوناگون خوشمزه نمود و ميل كرد.جاي هيچ تعجبي نيست كه كالري شمار جوجه كباب اولين منبع پروتئين حيواني و جايگزيني سالم براي گوشت قرمزمي باشد. كالري شمار جوجه كباب يكي از بهترين منابع پروتئين مي باشد و همانطور كه مي دانيد ما آمينو اسيد مورد نياز خود را از پروتئين حيواني و گياهي تامين مي كنيم. منبعي مناسب براي پروتئين است و افرادي كه گوشت خوار هستند اما به دنبال راهي براي كاهش چربي اضافه در غذاي خود مي گردند مي توانند مرغ را جايگزين غذاهاي پرچرب خود نمايند. كم حجم ترين قسمت كالري شمار جوجه كباب گوشت سينه آن است كه چربي آن نصف يك تكه استيك است. حتي مشخص شده است كه چربي كالري شمار جوجه كباب بسيار كمتر است چربي موجود در گوشت مي باشد حتي اگر آن را با پوست كه چربي دوبرابر گوشت بدون پوست دارد مصرف كنيم بنابراين بهتر است كه پوست كالري شمار جوجه كباب را قبل از پختن جدا كنيم.پروتئين محافظ بزرگسالان در برابر پوكي استخوان مي باشد .

 

كالري شمار جوجه كباب مطالعات نشان داده است كه گروهي از افراد خصوصا افراد مسن و بزرگسال پروتئين كمي مصرف مي نمايند و همانطور كه مي دانيم پروتئين عاملي مهم براي كاهش پوكي استخوان در بزرگسالان مي باشد. در مطالعه اي كه برروي تعدادي مرد و زن بين سنين ۷۰ تا ۹۰سالگي با مصرف پروتئين بالا صورت گرفت دانشمندان مشاهده نمودند كه در طول ۴ سال اين افراد كمتر از كساني كه پروتئين كمي مصرف مي نمودند مبتلا به پوكي استخوان گرديده اند. پروتئين هاي حيواني بسيار بهتر از باقي پروتئين ها براي جلوگيري از ابتلا به پوكي استخوان عمل مي كنند.مواد مغذي موجود در كالري شمار جوجه كباب باعث  پيشگيري از سرطان مي شود. كالري شمار جوجه كباب منبعي بسيار غني از ويتامين B و نياسين (موادي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان) است.تركيبات DNA نيازمند نياسين مي باشد و كمبود نياسين (مانند ويتامينهاي B) به طور مستقيم به آسيب هاي ژنتيكي منتهي مي شود. كالري شمار جوجه كباب همچنين حاوي مواد معدني ديگري نظير سلنيوم مي باشد. سلنيوم يكي از منابع مهم براي حفظ سلامتي انسانها است. اين ماده جزئي مهم از چندين مسير عمده متبولسمي، شامل متابوليسم هورمونتيروئيد، سيستمهاي دفاعي آنتي اكسيداني و عملكرد ايمني، است.

 

در تحقيقاتي كه در سال ۲۰۰۴ ميلادي صورت گرفته است مشخص شده است كه غذاهاي حاوي نياسين مانند كالري شمار جوجه كباب از ابتلا به آلزايمر و بيماري چشم ناشي از كهولت سن پيشگيري مي كند. كالري شمار جوجه كباب نه تنها منبعي غني از نياسين مي باشد بلكه منبعي غني از ويتامين B۶ نيز مي باشد. وجود ويتامينهاي B در كالري شمار جوجه كباب آن را غذايي مفيد براي نگهداري انرژي در بدن كرده است زيرا ويتامين هاي B كوفاكتورهايي براي كمك به آنزيمهاي بدن و راهنمايي آنها در فعاليتهاي متابوليكي هستند.بهترين گزينه براي انتخاب كالري شمار جوجه كباب توجه به سفتي، گوشتالو و گردبودن سينه آن مي باشد. چه بخواهيم قسمتي از كالري شمار جوجه كباب را خريداري نماييم و چه يك كالري شمار جوجه كباب كامل را در نظر بگيريم بايد گوشت آن در مقابل فشار انعطاف پذير باشد و بوي بدي ندهد. بعد از خريد كالري شمار جوجه كباب بسته بندي شده حتما به تاريخ مصرف آن توجه كنيد.

 

رنگ زرد و يا سفيد كالري شمار جوجه كباب هيچ نقشي در ارزش تغذيه اي آن ندارد و صرف نظر از رنگ آن پوست كالري شمار جوجه كباب بايد مات و بدون وجود لكه اي باشد.اگر شما جزء افرادي هستيد كه كالري شمار جوجه كباب يخ زده استفاده مي نماييد از منجمدبودن و سفت بودن كالري شمار جوجه كباب به طور كامل مطمئن شويد. همچنين از خريد كالري شمار جوجه كباب هايي كه در كيسه آنها آب منجمد شده وجود دارد به اين دليل كه امكان آب شدن و دوبار يخ زده آنها وجود دارد صرف نظر كنيد.براي فريزكردن كالري شمار جوجه كباب بهتر است ابتدا آنها را شسته و خشك كنيد و بعد آنها را در آلومينيوم، فويل و يا كيسه فريزر قرار داده و در فريزر بگذاريد. با اين روش مي توانيد كالري شمار جوجه كباب را براي مدت يكسال فريز كنيد.


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۱۴:۴۵ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار جوانه گندم

كالري شمار جوانه گندم يك دانه است كه خواص درماني بسياري دارد. پر از فيبر و پروتئين و ديگر مواد مغذي مانند كلسيم، آهن، پتاسيم، منيزيم، روي، اسيدهاي چرب امگا 6 و اسيدهاي چرب امگا 3 است. از كالري شمار جوانه گندم در بسياري از زمينه ها استفاده مي شود. فقط دو قاشق غذاخوري كالري شمار جوانه گندم حدود 15٪ از نياز روزانه به ويتامين E و 10 درصد از نيازه روزانه به فولات فراهم مي كند. در هر 2 قاشق غذا خوري كالري شمار جوانه گندم تنها 50 كالري وجود دارد. كالري شمار جوانه گندم يك ماده غذايي غني از مواد مغذي است جوانه گندم منبع خوبي از ويتامين B، فسفر، روي، آهن، سلنيوم و پتاسيم است 2 قاشق غذاخوري از كالري شمار جوانه گندم خام شامل 0.27 ميلي گرم تيامين، 0.9 ميلي گرم نياسين، 40 ميكروگرم فولات، 121 ميلي گرم فسفر، 0.9 ميلي گرم آهن، 1.7 ميلي گرم روي، 11.4 ميلي گرم سلنيوم و 128 ميلي گرم پتاسيم است مصرف كافي فولات سبب حمايت از سلامت قلب و جلوگيري از نقص لوله عصبي در كودكان مي شود ويتامين هاي گروه B همه براي كمك به سوخت و ساز مواد غذايي براي توليد انرژي كمك مي كنند آهن، خون را اكسيژن دار نگه مي دارد فسفر، براي سلامت استخوان مهم است روي، در بهبود زخم مفيد است، سلنيوم، مانند يك آنتي اكسيدان از اكسيداسيون سلول محافظت مي كند با توجه به انجمن قلب آمريكا، خوردن غذاهاي غني از پتاسيم مي تواند به كاهش فشار خون كمك كند.

 

كالري شمار كالري شمار -ويتامين E - اين از آنتي اكسيدان هاي محلول در چربي  است و به محافظت سلول ها و بافت از آسيب كمك مي كند و ممكن است بيماري هاي خاص را دفع كند.اسيد فوليك - براي زنان باردار و يك ايده خوب براي همه مي باشد اين ويتامين B  به سلول هاي جديد و سالم براي حفاظت در برابر برخي سرطان ها كمك مي كند. منيزيم - اين ماده معدني به قلب، استخوان ها و داشتن سيستم ايمني قوي كمك مي كند داده هاي اخير نيز نشان مي دهد كه حتي ممكن است خطر نوع 2 ديابت كاهش دهد .تيامين - اين ويتامين B به تبديل كربوهيدرات به انرژي كمك مي كند همچنين براي عملكرد مناسب قلب، عضلات و سيستم عصبي ضروري است. فسفر - به كلسيم براي ساختن استخوان ها و دندان هاي محكم كار مي كند كالري شمار جوانه گندم اين ماده معدني نيز براي رشد، نگهداري و تعمير تمام بافت ها بدن ضروري است.روي - بدن شما اين ماده معدني را براي صدها عمل، از جمله ( مبارزه با ويروس ها، كمك به شفاي زخم ها، سنتز DNA  و تقسيم سلولي مناسب ) استفاده مي كند. كالري شمار جوانه گندم علاوه بر اينكه منبع خوبي از ويتامين ها و مواد معدني مي باشد يك منبع خوبي از فيبر است. 2 قاشق غذاخوري حاوي 1.9 گرم فيبر، اين مقدار فيبر با يك تكه نان گندم كامل برابر است. فيبر بيشتر در رژيم غذايي سبب سيري و به كنترل وزن كمك مي كند. كالري شمار جوانه گندم فيبر در مواد غذايي حركات روده را بهبود مي بخشد و سبب كاهش يبوست مي شود. همچنين مي تواند ميزان كلسترول خون را كاهش مي دهد.

 

كالري شمار جوانه گندم يك منبع خوبي از پروتئين است. 2 قاشق غذاخوري حاوي 3.3 گرم پروتئين است براي كمك به حفظ توده بدون چربي بدن، سلول هاي جديد و حفظ سيستم ايمني بدن از پروتئين سالم در مواد غذايي استفاده مي شود.به جاي آرد هنگام پخت از كالري شمار جوانه گندم استفاده  مي شود شما مي توانيد  1/2 يك فنجان ( 125  ميلي ليتر )  از آرد را در دستور العمل مانند كلوچه، ماكاروني و ساير محصولات پخته استفاده كنيد.آن را به بلغور جو دوسر اضافه كنيد است - همچنين شما مي توانيد يك قاشق غذاخوري يا ( 15 ميلي ليتر ) را به بلغور جو دوسر صبحانه خود اضافه كنيد دوز روزانه توصيه مي شود براي كالري شمار جوانه گندم 1 قاشق غذاخوري يا 15 ميلي ليتر براي هر 45.4 كيلوگرم وزن است. كالري شمار جوانه گندم را جايگزين پودرهاي سوخاري كنيد - در دستور العمل مانند ميت لوف، كاسرولها و مرغ پخته شده، نيمي از مقدار توصيه شده از خرده نان را با كالري شمار جوانه گندم جايگزين كنيد.استفاده از روغن كالري شمار جوانه گندم در پختن -  شما مي توانيد از روغن كالري شمار جوانه گندم در مواد غذايي استفاده كنيد. شما نبايد از آن به عنوان روغن سرخ كردني استفاده كنيد. مواد مغذي روغن كالري شمار جوانه گندم با حرارت دادن از دست مي رود. از روغن كالري شمار جوانه گندم به جاي روغن زيتون در سس سالاد و سس هاي پاستا استفاده كنيد. شما همچنين مي توانيد از آن به جاي سبزيجات در پخت استفاده كنيد. اين روغن پروتئين و ويتامين هاي A، D و E بيشتر ي به مواد غذايي شما اضافه مي كند.


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۱۴:۱۸ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

كالري شمار جو

خواص كالري شمار جو بسيار است . كالري شمار جو يكي از دانه هاي بسيار مفيد با فيبر بالا و داراي كلسيم قابل توجهي است. كالري شمار جو يكي از اولين دانه هاي كشت شده در تاريخ است كه در نان بعضي غذاها، نوشابه ها و ديگر مواد وجود دارد كالري شمار جو همچنين يكي از دانه هاي پر مصرف در جهان است. كالري شمار جو گياهي است يك ساله كه ارتفاع ساقه استوانه اي آن بسته به ارقام مختلفه از 100 ـ 40 سانتي متر فرق مي كند. كالري شمار جو به طور كلي در طب سنتي به سه صورت مختلف استعمال مي شود :1) جوي كامل كه دانه با سبوس روي آن باشد و فقط دنباله آن را كنده باشند.2) كالري شمار جوي مقشر يا پوست گرفته كه عملاً قسمتي از پوست آن گرفته شده است.3) جوي سفيد كرده كه تمام پوست و سبوس آن را گرفته و به صورت جوي سفيد درآمده باشد كه در اصطلاح به آن كالري شمار جوي مرواريدي مي گويند. كالري شمار جوي كامل معمولاً براي تهيه غرغره ها به كار مي رودو در ساير موارد از كالري شمار جوي مقشر يا كالري شمار جوي كاملاً سفيد استفاده مي شود.غلات، منابع مهم فيبر در رژيم غذايي، ويتامين ها و مواد معدني هستند كه در دانه هاي تصفيه شده و يا تصفيه نشده يافت مي شود. در اين بخش به بررسي خواص كالري شمار جو  خواص آرد كالري شمار جو و خواص نان كالري شمار جو خواهيم پرداخت.خوردن دانه كالري شمار جو تشنگي را فرو مي نشاند. تب را برطرف مي كند و به عنوان مقوي و تونيك عمل مي كند. و مالت در هضم غذاهاي نشاسته اي خيلي كمك مي كند و براي كاهش ترشح شير كاربرد دارد. 

 

كالري شمار جو از نظر طبيعت طبق نظر حكماي سنتي سرد و خشك است و مواد مغذي آن از گندم كمتر است، ولي قابض و خشك كننده است.غليان صفرا و خون را تسكين مي دهد و تب هاي گرم و تب هاي سل را تقليل مي دهد. مضر مثانه است، از اين نظر بايد با روغن و انسيون خورده شود. كالري شمار جو زود هضم مي شود ، مولد خون صالح است و به اصطلاح خونساز است ولي معده را سست مي كند.طبق گزارش مركز دانش MNT كه انعكاس بخشي از مقالات فوايد غذاها را در بر مي گيرد، خوردن نصف فنجان كالري شمار جو 326 كالري، 11.5 گرم پروتئين، 2 گرم چربي، صفر گرم كلسترول، 68 گرم كربوهيدارت و 16 گرم فيبر در رژيم غذايي روزانه را تامين مي كند.آمار جالب اين است كه مصرف نصف فنجان كالري شمار جو، 3 درصد از نيازهاي كلسيم روزانه، 18درصد از آهن، 40 درصد تيامين، 25 درصد ريبو فلاوين، 21 درصد نياسين، 15 درصد ويتامين B6 از فولات، 30درصد منيزيم، 25 درصد فسفر، 12 درصد پتاسيم، 17 درصد روي، 23 درصد مس، 50 درصد از سلنيوم و 90 درصد از نيازهاي منگنز بدن را بر آورده مي كند و همچنين بتا گلوكان كه يك نوع فيبر است در كالري شمار جو يافت مي شود. كالري شمار جو ، به نظر مي رسد كه از چند طريق در كاهش كلسترول مؤثر است. يكي اين است كه شبيه داروهاي شيميايي ضد كلسترول بازار، در مكانيسم ساخت كلسترول در كبد دخالت كرده و كلسترول را كاهش مي دهد. محققان وزارت كشاورزي آمريكا در مركز تحقيقات ماديسن سه تركيب جداگانه در كالري شمار جو كشف كرده اند كه قابليت كبد در ساختن كلسترول نوع LDL را مهار مي كند.

 

بسياري از مطالعات نشان داده اند كه مصرف روز افزون غذاهاي گياهي مثل كالري شمار  جو خطر ابتلا به چاقي، ديابت، بيماريهاي قلبي و مرگ و مير را كاهش مي دهد و وزن را كاهش و موها را سالم و انرژي را افزايش مي دهد. كالري شمار جو براي سرد مزاجان مضر است از اين نظر بايد با شكر خورده شود.مواد شيميايي معروف به مهار كننده هاي پروتئاز كه در دانه هاي گياهي از جمله در كالري شمار جو وجود دارند، عوامل موجب سرطان را در بستر روده ها سركوب مي كنند و به اين دليل كالري شمار جو در رديف مواد ضد سزطان قرار دارد.مالت كالري شمار جو كمك به هضم غذا مي كندو مغذي است و سينه را نرم مي كند ، براي معالجه سوء هاضمه تجويز شده است.ماءالشعير سرد و تر است. مسكن حدت خون ، صفرا ، اخلاط سوخته و تب ها و امراض گرم است. حرارت باطني را تسكين مي دهد و حرارت كند و عطش مفرط را فرو مي نشاند و براي سل، زخم هاي ريه، ذات الجنب، سردرد گرم و امثال اينها نافع است. اگر ماءالشعير با نصف وزن كالري شمار جو آن ، خشخاش كوبيده مخلوط و مانند حريره شود، براي سردرد گرم مفيد است و با عناب ، سپستان ، انجير و پرسياوشان براي درد سينه و سرفه مجرب است.شيره كالري شمار جو كه آن را كشك الشعير گويند سرد مايل به خشك است و غليظ تر از ماءالشعير است و براي اسهال صفراوي و مزاج هاي گرم مفيد است و غرغره با آن براي ورم گلو و درد گلو نافع است.سبوس مهم ترين راه درمان طبيعي يبوست به شمار مي رود. 

 

كالري شمار جو جلوگيري از يبوست نيز از بروز بواسير ، التهاب ديورتيكول (كيسه اي مدوربه اشكال و اندازه هاي مختلف است كه در جدار داخلي روده ايجاد مي شود)، سرطان كولون، شقاق، فيستول، شكاف بافت معده و عفونت هاي دستگاه گوارش (كه غالباً در ميان افراد مسن مشاهده مي گردد) پيشگيري مي كند.بر اساس پژوهش هاي مختلف ، سبوس غني ترين منبع غذايي فيبر و الياف گياهي محسوب مي شود. اين فيبر و الياف را كه بيشتر مواد سلولزي و همي سلولزي مي باشد و مصرف آن موجب افزايش حجم مدفوع مي گردد. افزايش حجم مدفوع عامل اساسي مبارزه با يبوست و بيماري كولون و پيدايش سرطان كولون مي باشد.ضماد و آرد كالري شمار جو رادع است، ورم هاي سخت را تحليل مي برد، دمل هاي گرم را سر باز مي كند و به تنهايي و يا مخلوط با هم وزن آرد كالري شمار جو و تخم پنيرك، براي سل ، ذات الجنب ، ورم هاي زير بغل ، سينه ، پستان ، پشت گوش و ساير اعضا مفيد است و ضماد آن با ريوند چيني براي ورم هايي كه حرارت آنها در كمال حدت نباشد ، بسيار نافع است و با سركه براي ورم هاي صفراوي و مخملك مفيد است. اگر آرد كالري شمار جو نباشد ، كالري شمار جو مقشر را با آب و يا عصاره برگ هاي مناسب ساييده و استفاده كنيد.


برچسب: كالري شمار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۰۹:۵۳:۳۰ توسط:saeed.bp موضوع: كالري شمار

چت باکس


صفحات وبلاگ

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]

RSS

POWERED BY
sitearia.ir